Meny

Kontakt oss i dag!


Hva står i bildet?

bunn

Tannbleking

Få et hvitere smil! Vi tilbyr trygg og effektiv bleking av tenner. Tannbleking utføres enkelt ved at vi først tar avtrykk av tennene dine, før vi lager en blekeskinne som er individuelt tilpasset. Blekeskinnen brukes sammen med blekegele hjemme, og vi anbefaler å bleke om natten mens du sover for best mulig resultat.

 
De fleste vil oppnå ønsket resultat etter 6-8 ganger med bleking, men noen vil også oppnå ønsket resultat før dette. Vi anbefaler bruk av fluorskyll for å minimere ising under blekeperioden. 
Du kan også bruke bleskinnen om igjen, dersom du ønsker å freshe opp farge. Da trenger du eventuelt bare å kjøpe ny blekegele. 
 
Vi utfører ikke bleking i tannlegestolen, da dette erfaringsmessig gir et dårligere resultat, mer ising og koster mer. Tannlegene i Dreggen anbefaler ikke å bleke tennene for ofte, og ber selvsagt om at du tar kontakt med én gang dersom du opplever ubehag eller smerter etter, eller under blekeprosessen hjemme.

Studenter er også velkomne til å bleke tennene sine hos oss, men vi tilbyr dessverre ikke studentrabatt på denne behandlingen.


For mer informasjon, og bestilling av tid for tannbleking ta kontakt med oss idag! Kontakt oss!

bunn
Webdesign & publiseringsløsning levert av NSN AS ©