Meny

Kontakt oss i dag!


Hva står i bildet?

bunn

Proteser

Dersom du mangler én eller flere tenner er tannproteser, eller gebiss en løsning vi kan bistå med.


Tannlegene i Dreggen har god erfaring med å både ta avtrykk av kjeven for å få laget protesen, og å bidra med veiledning og råd til godt vedlikehold av protesen når du først har fått den. Tannteknikerne vi samarbeider med er flinke, og lager proteser i voks som det så festes tenner på - etter en gipsmodell av din kjeve. Vi tilpasser så protesen i din munn før den støpes ferdig og kan tas i bruk. Slik sikrer vi at du får en protese som er behaglig, og kan brukes slik at du får mest mulig ut av den.


Vi kan hjelpe deg både med helproteser for hele tannrekken, enten oppe eller nede, eller delproteser, for å erstatte én eller flere manglende tenner i en rekke. En delprotese lages på samme måte som en helprotese, på plastmaterialet akryl, men den festes i de gjenværende tennene dine slik at den sitter bedre festet enn en helprotese.


Det kan ta litt tid å venne seg til å bruke en protese, men dagens proteser er heldigvis utviklet slik at de skal være behagelige, og mest mulig like dine naturlige tenner i utseende og bruk. Vi har god erfaring med å veilede pasienter både når det gjelder rengjøring, og generell behandling av protesene. Eventuelle justeringer av protesen etterhvert som munnen forandrer seg hjelper vi deg også med.


Ta kontakt idag for å bestille time, eller får mer informasjon om proteser. Kontakt oss!

 

bunn
Webdesign & publiseringsløsning levert av NSN AS ©